Resepi Guna Biskut Jacob

0 Comments

Bahan-bahan yang diperlukan yang boleh Anda dapati Resepi guna biskut jacob. Biskut ni paling senang anak suka sangat Paling-paling pun beli kuih.

Pin On Kek Batik
Pin On Kek Batik Dhia 2 years ago No Comments Nah dari biar air fryer itu terperuk di penjuru dapur baik kamu guna sekarang untuk elak dari rosak dikemudian hari.

Masak butterguna api yg sgt slowthen masukkn miloserbuk koko n susu pekatbila agak2 nk mendidihmasukkan telur dan lastly masukkan airkacau hgga agak pekat jgn pekat Resepi guna biskut jacob Resepi kek batik milo resepi kek batik oreo resepi kek batik leleh resepi kek batik cheese resepi kek batik coklat resepi kek batik empire resepi kek batik lembut resepi kek batik pandan resepi kek batik horlick resepi kek batik melting resepi kek batik yang sedap resepi kek batik biskut marie resepi kek batik mudah dan sedap resepi kek resepi kek oreo resepi kek vico resepi kek bakar resepi kek cream resepi kek kurma resepi kek prune.

Kalau suka kek batik yg rangup lebih baik jgn campur biskut meri dalam campuran milo yg dah masak Didihkan kuah dan kacau selalu Contoh Forum Dengan Phpbb.

1097 hits Assalamu alaikum hai Biskut Weetameal Jacob s Alhamdulillah sejak jatuh cinta dengan biskut weetameal Jenama Jacob s setiap bulan kami akan belikan 5 ke 6 bungkus Alhamdulillah ia menjadi biskut pilihan utama kami Di tempat Fiza ia dijual d Guna air rebusan keledek Susu segar utk celup biskut.

Tambah air ikut kepekatan yang dikehendaki Ni yang tak nak dengar 6Masukkan ke dalam peti ais belah bawah.


Leave a Reply

Your email address will not be published.