Resepi Nasi Impit Buatan Sendiri

0 Comments

Resepi-resepi yang dikongsikan ini boleh diolah sendiri Resepi nasi impit buatan sendiri. Bila musim raya nasi impit ni sangatlah laku dan jadi menu utama dimakan dengan rendang kuah kacang kuah soto lontong dan sebagainya Aku sendiri pernah tulis kat blog masak lama aku.

Nasi Impit Sambal Hitam Makanan Tradisi Terengganu Langsiur
Nasi Impit Sambal Hitam Makanan Tradisi Terengganu Langsiur Cuma mungkin bila ada pilihan untuk beli nasi impit instant cara ini semakin dilupakan Seronoknya lahaisaya dah berjaya bua.

Tapi kalau nak rasa nasi impit yang lebih asli apa kata anda cuba buat nasi impit macam mak-mak kita buat dulu Resepi nasi impit buatan sendiri Basuh beras bersih dan masukkan air.

Terjadinya nasi impit super jimat ni bila melayan anak tekak yang nak nak nakkkk sgt mkn Dapatkan resepi penuh Nasi Impit di Related Posts To Resepi Cendol Buatan Sendiri.

I bumped into your blog few days ago and have been reading many of your hard-work Tinggal masukkan air panas sahaja dan kacau sampai larut Hello kawan-kawanmemandangkan hari ini masih musim pkpb so sess main masak2 di rumah bersama kakak sessmasakkan simple dan cepat iaituMasak nasi impit berkuah kacangdijamin sedap Bahan.

Tapi kalau nak rasa original air tangan sendiri boleh ikut resepi ni ye Campakkan sikit sayur untuk mereka 5768 likes 37 talking about this.


Leave a Reply

Your email address will not be published.