Resepi Biskut Menggunakan Oat

0 Comments

Koleksi ini amat sesuai untuk Anda Resepi biskut menggunakan oat. Bentukkan bancuhan tadi menggunakan sudu dan tekan dengan garfukemudian letak cip coklat ditengah-tengahnya Hari ni saya nak kongsikan resepi biskut oat premium yang paling sedap dan lazat.

Biskut Brownies Kedut Cookie Recipes Yummy Cookies Homemade Recipes
Biskut Brownies Kedut Cookie Recipes Yummy Cookies Homemade Recipes Resepi Biskut Oat Bahan-Bahan 400 g oat original bukan yang instant 200 g tepung gandum.

Masak gula serbuk koko susu mentega dan garam di atas api sederhana seminit sahaja Resepi biskut menggunakan oat Bahan A 250gm mentega 220gm gula pasir 200gm gula perang 2 biji telur 1 tsp vanila Bahan B 250gm tepung red rose 1 sudu.

Untuk pengetahuan korang oat Yogood ni dah ada macam-macam bahan tambahan kat dalamnya macam buah-buahan kekacang chia seed dan macam-macam lagi Dalam entri Biskut Raya kali ini saya kongsikan cara buat biskut oat rangup Resepi Cucur Oat Simple Je Tapi Sihat Dan Sedap.

Resepi Biskut Quaker Oat Simple Ada banyak perisa yang kita boleh pilih Paling penting ia ditambah dengan badam dan chocolate chips.

Resepi Biskut Oat Rangup Oleh iluminasimedia pada 29 May 2019 Biskut Oatmeal dibuat dengan oat yang kaya dengan serat gula melaka minyak kelapa dan sos epal.


Leave a Reply

Your email address will not be published.