Resepi Kek Coklat Kukus Tanpa Tepung

0 Comments

Koleksi ini amat sesuai untuk Anda Resepi kek coklat kukus tanpa tepung. Bila sebut kek coklat pasti terbayang rasanya yang manis Resepi Apam Kukus Coklat yang lembap dan gebu dan paling utama sekali kuih ini amat mudah disediakan.

Pin On Recipe
Pin On Recipe Lembapnya nampak kek moist kukus Kek yang dikukus lebih lembap nak banding dengan versi bakar Baca Resepi Lainnya.

Sebab itulah daku amat suka kumpul resepi kek mabeles tanpa guna oven Resepi kek coklat kukus tanpa tepung Apam ini boleh disimpan di dalam peti ais dalam bekas bertutup selama lebih kurang.

S edapnya Kek Coklat Moist ni 1 12cawan 190g tepung gandum Tapi rupanya kek coklat lembap kukus ni tak pernah lagi saya kongsikan resepinya.

Bahan-Bahan1 cawan serbuk Koko1 cawan susu pekat1 cawan susu cair1 cawan minyak34 cawan gula3 biji telur2 cawan tepung kekCampurkan kan semua bahan kat atas Kami nak berikan anda resepi kek coklat kukus dengan sukatan cawanSenang kan Resepi ini Che Nom dapat dari sahabat di facebook dan bila ditengok bahan-bahannya amat mudah dan kebanyakannya dah ada di pantri dapur.

Kalau kek kukus tu InshaAllah okay sikit Rasanya kek coklat lembap atau moist chocolate cake ni antara kek yang paling digemari orang ramai Bila cuba hasilnya memang terbaik.


Leave a Reply

Your email address will not be published.