Resepi Kuih Siput Yang Mudah

0 Comments

Oleh kerana ianya sangat mudah Resepi kuih siput yang mudah. Kalau tak pernah boleh cuba buat sendiri sebabnya kuih ni payah nak nampak dijual kat mana-mana gerai dan rasanya pernah tengok dua tahun sudah kat bazar Ramadan Harap resepi 30 jenis kuih tradisional dapat buat untuk 1 hari 1 resepi.

Ini Cara Buat Kuih Siput Yang Sedap Rangup Beraroma Daily Makan
Ini Cara Buat Kuih Siput Yang Sedap Rangup Beraroma Daily Makan Maksudnya tak lemau lah Resepi ini telah dikongsi oleh saudara Husreezal Rushdee di Facebook.

Bila kuih siput sedia di angkat taburkan sedikit daun kari Resepi kuih siput yang mudah Jadi cuba sahaja buat sendiri.

Dengan modal yang sedikit dan jualan harga mampu beli inshaaAllah anda akan peroleh keuntungan yang banyak Resepi Kuih Siput Rangup Sukatan Cawan Mudah Sedap Kuih siput merupakan antara resepi makanan tradisional yang popular dalam masyarakat malaysia Kene rajin lah sikit kan.

Kalau kita tanya pada generasi mudah sekarang silap-silap mereka tak pernah tengok pun kuih siput ni Lihat juga resipi-resipi untuk Kuih Serabai Kuah Manis 7 resipi yang mudah dan sedap untuk kueh siput daripada komuniti memasak terbesar di dunia.

Jom baca Rahsia resepi kuih siput rangup yang saya upgradekan serba sedikit supaya lebih rangup dan segar 850ml air pandan beberapa helai daun pandan diblender 400g gula pasir Selalunya cepat habis semasa dijual di gerai pada waktu petang.


Leave a Reply

Your email address will not be published.